Кралят на операта Пласидо Доминго ще пее пред столичната катедралата

...
 Кралят на операта Пласидо Доминго ще пее пред столичната катедралата
Коментари Харесай

Пласидо Доминго с концерт в София, пускат билети

 

Кралят на операта Пласидо Доминго ще пее пред столичната катедралата на „ Ал. Невски “  на 31 август. Специалният му концерт ще стартира тъкмо в 20.00 часа. Ще извърши дружно с примата Соня Йончева известни арии от фамозни опери, подбрани особено за българската аудитория, под съпровода на Софийската филхармония с диригент Найден Тодоров.  

Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба от на следващия ден на цени от 50 до 250 лв., като ще има стеснен брой ВИП места. Те ще включват специфичен подарък за меломаните на цени от 300 лв..  Всички билети ще са в продажба в мрежата на касите на Изипей или онлайн на www.epaygo.bg

„ За мен като българка е особена чест да пея пред един от знаците на нашата столица - катедралата „ Свети Александър Невски “. Вълнението да направя това точно с Пласидо е извънредно и му благодаря за признатата покана “, съобщи Йончева при оповестяването на новината, съобщи БНР.

Пласидо Доминго през днешния ден чества своя 80-годишен празник. Медиите по света означават заслугите му към оперното изкуство и наблюдават неговата богата и продължителна кариера. „ Не мога да допускам на това, което ми се случи. Не съм и мечтал толкоз години да имам опцията да споделям с публиката любовта към оперното изкуство, към музиката. Оценявам щедростта на ориста и съм признателен за поддръжката на публиката, признанието, което получавам от нея, от моите сътрудници. В живота си съм имал и щастливи и сложни моменти, само че постоянно публиката ми е давала сили да продължа. Да се усещам нужен! “, споделя Доминго.

Той уточни, че е щастлив, че ще се върне още веднъж в България, няколко години след концерта му в зала " Арена Армеец ", когато подвигна на крайници публиката, изпълнявайки на български език песента „ Моя страна, моя България “ от репертоара на Емил Димитров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР